5 tips voor een kleine keuken - Van Leeuwen Keukens & Badkamers
Loader

5 tips voor een kleine keuken

5 Tips Voor Een Kleine Keuken

Er komen steeds meer elektrische apparaten bij in de keuken. Erg handig,
maar soms ook lastig, want… waar laat u dit allemaal?

Gelukkig zijn er handige tips om de ruimte in uw keuken optimaal te benutten. Maar dat niet alleen, uw keuken oogt er ook een stuk groter door.
Wij delen vijf tips met u:

1. Onderkast

Kleine keukens kunnen er chaotisch en wanordelijk uitzien. Om rust uit te stralen, zijn gesloten onderkasten de beste optie. Ze zorgen voor een helder beeld en geven uw keuken een opgeruimde uitstraling.

2. Open kasten

Gesloten, hangende kasten kunnen optisch soms ‘zwaar’ overkomen. Open rekken zorgen dan voor een veel lichter beeld, vooral wanneer u het aankleedt met keukenaccessoires, dozen of blikken.

3. Volledig uittrekbare laden

Ooit gedacht dat u met kasten ruimte kon besparen? Volledig uittrekbare laden bieden veel opbergplek, zijn overzichtelijk en brengen voorwerpen die achterin staan binnen handbereik.

4. Combi-apparatuur

Gecombineerde apparaten in uw keuken zijn ook ruimtebesparend. Kies bijvoorbeeld voor een magnetron met ovenfunctie of een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Zo creëert u een sierlijke rust in uw kleinere keuken.

5. Smalle apparaten

Kiest u voor een smallere uitvoering van een fornuis, koelkast of vaatwasser, dan kiest u voor ruimte. En die ruimte kan dan weer gebruikt worden als extra bergruimte of juist voor meer werkoppervlak.

Meer lezen over A-merk (inbouw)combi-apparatuur?.