Jhr. Mockkade 23
2181 AL Hillegom
0252 - 519 681 - Openingstijden

Email
Route
Openingstijden
Bel

Kwaliteit: door en door

Kwaliteit en een goede ambachtelijke afwerking – dat karakteriseert de keukens van Nolte. Al meer dan 50 jaar ‘made in Germany’. De innovatieve kracht heeft Nolte Küchen in het verleden al vaker bewezen: of het nu het geniaal eenvoudige maatraster MATRIX 150 was, het binnendecor of de unieke vormgevingselementen zoals SOFTform. Ook bij het gebruik van natuurlijke producten stelt Nolte normen: sinds 2010 is Nolte Küchen FSC en PEFC gecertificeerd op het gebied van een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke omgang met bosbouwgebieden.

Laat u inspireren – door keukens voor een hogere levenskwaliteit!

Keukens zijn levenskwaliteit

Uw droom is een keuken die in alle dimensies en tot in het kleinste detail perfect bij u past. wij zijn van mening; dat mag geen droom blijven! Want Nolte Küchen laat dromen uitkomen. Het grote assortiment aan verschillende fronten, werkbladen, decors, grepen en greeploze varianten past gegarandeerd ook bij uw smaak.

De 7 zekerheden van Nolte


1 Zeker van topkwaliteit

Nolte Küchen kiest al sinds 1958 voor innovaties en de hoogste duitse kwaliteitsstandaards. Met 1100   gemotiveerde en hoog gekwalificeerde medewerkers en compromisloze kwaliteitscontroles van eerste idee tot de compleet opgeleverde keuken.

2 Zeker het grootste assortiment

Nolte Küchen heeft de meeste kleurcombinaties tussen deuren, werkbladen en accessoires waardoor het geheel een charme krijgt van een compleet meubel. Nolte biedt veelzijdige inspiratie, met keukens die men zodanig kan combineren, dat ze perfect bij de ruimte-afmetingen, het budget en de persoonlijke woonstijl passen.

3 Zeker geen aanbetaling

Bij bestelling van uw keuken vraagt Nolte Küchen Center No.1 geen aanbetaling.

4 Zeker van topgarantie

Door uitsluitend gebruik te maken van A-merken, conformeren wij ons aan de desbetrefende fabrieksgarantie. Duidelijker kan niet.

5 zeker altijd vakkundige montage, inclusief aansluiten

Nolte Küche Center No.1 biedt u de mogelijkheid om de gehele plaatsing, montage en aansluiting van uw keuken te regelen. Uiteraard wordt dit uitgevoerd door vakmensen.

6 Zeker een perfecte service

Dankzij de rechtstreekse leveringen vanaf de fabriek is er geen ‘ruis op de lijn’; uw wensen worden 1-op-1 vertaald. Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke partij die u goed kent. Daardoor leveren wij altijd met een 100% tevredenheids-garantie.

7 Zeker de laagste prijs voor de beste kwaliteit

De bekende Duitse degelijkheid staat garant voor de lange levensduur van uw keuken. De rechtstreekse levering af fabriek garandeert de laagste prijs.

Laatste nieuwsbericht

Wat bieden wij aan

26 februari

Wij bieden u een compleet pakket met keukens, badkamers en schuifwanden. Onze adviseurs gaan samen met u de mogelijkheden na en maken een aanbieding die, buiten bij uw smaak, ook bij uw budget past. Na overleg met de verschillende leveranciers stellen wij in overleg met u de (ver)bouwplanning op. U merkt het al, bij MHK… Read more »

MHK KeukenExpert staat garant voor...

Tevreden klanten