Ballerina Keukens

Ballerina Keukens werd in 1978 opgericht en groeit sindsdien elk jaar. Ballerina keukens behoort vandaag de dag tot één van de modernste en productiefste keukenfabrikanten in Europa.

ballerinakeukenEen keuken zou vooral plezier moeten brengen, vandaar dat voor Ballerina keukens de kwaliteit op nummer 1 komt. Ballerina maakt de keukens zoals de klant wilt: individueel en perfect voor gebruik!

Alle keukendromen en keukenwensen worden bij Ballerina  werkelijkheid, omdat Ballerina keukens met hoogwaardige materialen werkt en voor een aantrekkelijke prijs levert.

Ballerina keukens zijn verbonden met persoonlijk design. Tevens hebben deze keukens een unieke uitstraling! Ballerina keukens levert keukens voor ieder wat wils, en werkt met zorgvuldig gekozen dealers.

Ballerina werkt met ongeveer 240 medewerkers in Rödinghausen / Ostwestfalen en Ballerina keukens is hiermee een middelgrote keukenfabrikant.
Ballerina keukens is gestart in 1978, en de productie vindt plaats in Rödinghausen/Ostwestfalen.
Ballerina heeft een totale productie van 30.000 m2, en produceert ongeveer 25.000 keukens per jaar.
Ballerina keukens exporteert 52% van de totale productie en werkt met ongeveer 240 medewerkers. van de totale productie en werkt met ongeveer 240 medewerkers.