Zanussi

ZANUSSI – ITALIAANS SINDS 1916

In 1916 begon de jonge, ondernemende Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens. Al snel ontwikkelde hij een hele reeks innovatieve producten. In de jaren ’50 groeide het bedrijf onder leiding van Antonio’s zoon uit tot 300 werknemers en stonden onze innovatieve gasovens in heel Europa bekend om hun compactheid, prestaties en gebruiksgemak.
In de jaren ’80 werd Zanussi onderdeel van Electrolux AB Stockholm, waardoor het apparaten van Italiaans design en kwaliteit kon blijven maken. U kunt er dus op vertrouwen dat Zanussi uw dagelijkse klusjes zo eenvoudig mogelijk maakt zodat u snel weer van het leven kunt genieten.

ALLES WORDT EENVOUDIGER – MET EEN BEETJE ITALIAANSE FLAIRzanussi

Bij Zanussi zien we de dingen heel eenvoudig: tijd is kostbaar, dus geniet er van! Om te zorgen dat u optimaal van het leven kunt genieten, presenteren wij hier onze collectie vrijstaande apparaten, die ontwikkeld zijn om perfect aan te sluiten bij uw keuken of wasruimte.

Kies gewoon het apparaat dat u zoekt uit onze verrassend betaalbare collectie, zodat hij uw dagelijkse karweitjes, betrouwbaar en in stijl, kan uitvoeren. Zo houdt u tijd over voor de dingen doen die u echt leuk vindt. Volg de gekleurde sectie om het soort apparaat te vinden dat u zoekt, en voor een snel overzicht van de juiste oplossingen die uw leven eenvoudiger maken… EASY!