AEG

aegPerfect in form und funktion

Niets kan echt belangrijker zijn dan schitterende resultaten. Daarom zetten wij van AEG ons in apparaten te ontwikkelen waarmee u uw passie en uw eigen persoonlijke ideeën van perfectie tot uitdrukking kunt brengen. Onze apparaten zijn een combinatie van superieure prestaties, innovatieve technologieën en een oogstrelend design met een duidelijke signatuur. Horizontale en verticale lijnen komen in het hele assortiment terug en zorgen ervoor dat de afzonderlijke apparaten een harmonieus geheel vormen. ‘perfekt in form und funktion’ – daar staan wij voor.

aeg-afzuigkap

Compacte inbouwapparaten

Eindeloos combineren met de AEG Compact range.
De AEG Compact range voegt een design statement toe aan elk keukeninterieur. Bij deze AEG Compact apparaten zijn vorm en functie zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op de andere Compact automaten of de AEG nis 60 cm ovens. Het strakke lijnenspel creëert één geheel dat perfect pas bij de trend om het keukeninterieur te integreren in de woon – en werkruimte. De zeer uitgebreide AEG Compact range bestaat uit multifunctionele ovens met magnetronfunctie, (combi) stoomovens, magnetrons, wijnbewaarkast, volledig automatische espressomachine met cappucinatore en een LCD televisie.

In de nieuwe AEG Compact apparaten is de meest innovatieve technologie toegepast. Alle ovens beschikken over TouchControl met tekstdisplay en een bak – en kookassistent. De ovenruimte is breed en geëmailleerd. De bakplaten zijn uitwisselbaar met die van onze 60 cm ovens. De modellen met magnetronfunctie zijn voorzien van een hoogwaardige Easy to Clean LCP binnendeur. De heteluchtovens hebben een SoftMotion™ deur. Het exterieur van alle modellen is strak afgewerkt met vlekvrij roestvrij staal.

ProCombi stoomoven: Professionele koks koken vaak met een combinatie van stoom en hetelucht. Onze geavanceerde combi-stoomoven gebruikt een combinatie van stoom en hetelucht voor een smaak waar u het water van in de mond loopt en gerechten die eruit zien alsof ze door een professionele topkok zijn bereid.

AEG Kookplaten

AEG kookplaten zijn ontworpen om het middelpunt van uw keuken te zijn. Doordachte en praktische functies gaan hand in hand met een stijlvolle afwerking. Het assortiment omvat zowel gas- als inductie- en keramische kookplaten in verschillende afmetingen en met een overvloed aan kookopties. Snel, nauwkeurig en veilig, dankzij de topprestaties van de MaxiSense®- inductiekookplaten wordt elk gerecht nu nog lekkerder. Als u een MaxiSense®-kookplaat inschakelt, wordt de warmte onmiddellijk naar de pan en de inhoud geleid. De rest van de kookplaat kunt u nog altijd veilig aanraken. Het grote voordeel is dat de inductiezones geschikt zijn voor elke maat pan variërend van 125 tot 210 mm. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit want slechts een deel van de pan hoeft maar op het kruisje, dat middenin de zone is afgebeeld, te staan om automatisch, veilig en zonder energieverlies te worden verwarmd. Groter kookgerei, bijvoorbeeld een ovale braadpan, kan op twee kookzones tegelijk worden verwarmd.

MaxiSense®Plus met FlexiBridge:
de meest veelzijdige kookplaat

Ruime keuze

Bij diverse AEG inductiekookplaten hebt u de keuze uit verschillende randafwerkingen: een roestvrij stalen frame of facet geslepen rand of geschikt voor vlakbouw. Zo kunt u een model kiezen dat het beste past bij het werkbladin uw nieuwe keuken. Nog steeds wordt door veel mensen de voorkeur gegeven aan het koken op gas. AEG biedt dan ook een uitgebreid assortiment gaskookplaten in verschillende breedtes. Ook aan de vormgeving van deze kookplaten is de nodige aandacht besteed. De gas-op-glas kookplaten bijvoorbeeld, combineren de stijlvolle en esthetische meerwaarde en het gemak van een gladde glazen plaat met de veelzijdigheid van het koken op gas. Tevens heeft AEG ook glad afgewerkte roestvrij stalen gaskookplaten in het assortiment. Deze duurzame kookplaten met een elegante uistraling zijn voorzien van een laag profiel dat ideaal is om in te bouwen.

Het gemak van gaskookplaten
De AEG gaskookplaten zijn voorzien van hoogwaardige, eigentijds vormgegeven branders. Deze branders zijn makkelijker schoon te maken, hebben een verbeterde verbranding, snellere reactiesnelheid en directere controle over de sterkte van de vlam.

aeg-gaskookplaat

AEG Afzuigkappen

De afzuigkappen van AEG complementeren elke keuken, ongeacht grootte of stijl. Van unieke design afzuigkappen tot stijlvolle schouwafzuigkappen en plafondunits: ieder ontwerp harmonieert met uw AEG oven en kookplaat. Geruisloos zorgen de AEG afzuigkappen ervoor dat uw keuken snel en efficiënt wordt ontdaan van kookluchtjes. De afzuigkappen worden geleverd in diverse afmetingen, zowel met afvoer naar buiten als recirculatie. Geschikt voor alle keukens en alle kookbehoeften.

AEG Vaatwassers

De echte kok vraagt zich niet af of die extra pan en apart gevormde schaal in de vaatwasser past. De AEG ProClean™ vaatwassers hebben een revolutionair ruim interieur, 5 sproei-niveaus en een satelliet sproeiarm met dubbele rotatie voor perfecte resultaten.

Perfect glass care
aeg-softgrip aeg-vaatwasser-soft-gripDe speciale rubberen SoftGrips houden de stelen van wijnglazen stevig vast. Dankzij de zachte SoftSpikes® staan glazen stabiel in de korf. Er is een speciaal glasprogramma voor al uw glazen. 

En het Prozone-programma zorgt voor een lagere waterdruk en lagere temperatuur in de bovenkorf – ideaal voor glazen – en een hogere waterdruk en temperatuur in de onderkof – voor schalen en pannen.

Grotere flexibiliteit
De ProClean™ 2.0 is zeer flexibel. De XXL kuip is karakteristiek voor de ProClean™. De nieuwe binnendeur is nu dieper en voorzien van een dispenser die openschuift in plaats van openklapt. Daarbij komt ook dat de besteklade verwijderbaar is: het is eenvoudig op te tillen en gemakkelijk uitneembaar. Verder biedt de lade ruimte aan bestek van 15 couverts en het heeft een houder voor lange messen. Ook is de besteklade geschikt voor kleine items met een maximum lengte van 5 cm, zoals espressokopjes.

aeg-vaatwasser-besteklade

XXL space: meer ruimte
De AEG Proclean™ vaatwassers hebben het grootste beladingsvolume van dit moment. De vaatwassers bieden 10 liter méér inhoud dan vergelijkbare modellen. En hoewel de binnenruimte 4 cm hoger is geworden, zijn de buitenafmetingen hetzelfde als bij een standaard model.

Superstil en superzuinig
Met de A+++ behoort de ProClean™ 2.0 tot de vaatwassers met het laagste energieverbruik op de markt. En tot de stilsten, want de ProClean™ 2.0 heeft het extra stil programma van slechts 37 dB. Daarnaast is er de inverter motor die betere resultaten levert, stiller werkt en zo lang meegaat dat AEG er tien jaar garantie op verleent.

Besparing over een periode van 10 jaar t.o.v. een A-label vaatwasser
A+: € 66,- bij 280 afwasbeurten per jaar
A++: € 98,- bij 280 afwasbeurten per jaar
A+++: €199,- bij 280 afwasbeurten per jaar

Satelliet sproeiarm
Het ProClean™ reinigings-systeem beschikt over vijf sproeiniveaus en een innovatieve dubbel roterende satellietsproeiarm zodat een brede waterspiraal ontstaat. Dit zorgt voor een absoluut perfect resultaat, zelfs bij een volle belading.

AEG Koelen en Vriezen

AEG ÖKO_LINE
Bij de ÖKO_LINE koel- en vriesapparaten realiseert AEG een lagere energieconsumptie. Al deze modellen vallen in energie-efficiëntieklasse A++ en verbruiken maar liefst 25% minder energie dan A+-klasse modellen. Daarnaast is er zelfs een aantal modellen met een A+++-classificatie. Deze zijn maar liefst 50% zuiniger dan een A+-klasse model.

aeg-koelkast-freshbox

Ideale temperatuur en luchtvochtigheid
De ProFresh koel/vriescombinaties beschikken over het TwinTech™ systeem; een volledig gescheiden koel- en vriessysteem dat zorgt voor de ideale temperatuur en luchtvochtigheid in zowel het koel- als het diepvriesgedeelte. Smaak, structuur en vitaminen blijven zo optimaal behouden. Daarnaast is de diepvriesruimte van deze modellen voorzien van het NoFrost systeem.

LongFresh: minstens 3x langer vers
De LongFresh koelapparaten maken gebruik van een 0°C diepkoeltechniek. Hierdoor blijven levensmiddelen tot 3x langer vers. Dit bespaart ruimte in de vriezer én tijd, want de producten hoeven voor gebruik niet te worden ontdooid.

CleanAir Control-filter
Dit koolstoffilter zuivert de lucht en voorkomt geuroverdracht in d e koelkast. Zelfs bij onverpakte levensmiddelen.

Snel koele dranken met QuickChill
Met de QuickChill functie op de AEG side-by-side modellen kunt u blikjes drank snel afkoelen. Plaats ze op het QuickChillrek en activeer de QuickChill functie.

NoFrost: nooit meer ontdooien
Dankzij een uniek luchtcirculatie systeem blijft de vriesruimte ijsvrij. Handmatig ontdooien is dus niet meer nodig.


Meer weten over de inbouwapparatuur van AEG? Neem dan contact op met Van Leeuwen Keukens en Badkamers of kom eens langs in de showroom.