Apparatuur

AEG

aeg-logoNiets kan echt belangrijker zijn dan schitterende resultaten. Daarom zetten wij van AEG ons in apparaten te ontwikkelen waarmee u uw passie en uw eigen persoonlijke ideeën van perfectie tot uitdrukking kunt brengen.

Onze apparaten zijn een combinatie van superieure prestaties, innovatieve technologieën en een oogstrelend design met een duidelijke signatuur. Horizontale en verticale lijnen komen in het hele assortiment terug en zorgen ervoor dat de afzonderlijke apparaten een harmonieus geheel vormen. ‘perfekt in form und funktion’ – daar staan wij voor.

Bosch

bosch-logoSinds Bosch in 1933 de eerste elektrische koelkast ontwikkelde, staat het merk Bosch synoniem voor kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare huishoudapparaten.

Vandaag de dag is Bosch uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende fabrikant die staat voor kwaliteit en duurzaamheid in de domeinen automobieltechnologie, industriële technologie, consumentenproducten en bouwtechnologie. Met de lange termijn in het achterhoofd investeert Bosch in veelbelovende, toekomstgerichte markten zoals groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit.

Pelgrim


pelgrim-keuken-apparatuurPelgrim is een 95-jarig, puur Nederlands merk en staat bekend
om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service. Alle elementen kunt u terugvinden in de keukenapparaten en organisatie van Pelgrim.

Als je al 95 jaar een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keuken, mag je spreken van een rijke historie. Bijna 100 jaar Pelgrim; daar zijn wij trots op. Als puur Nederlands merk koppelen we gebruikers- en schoonmaakgemak aan technisch vernuft. We zoeken constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken!