Altijd een lekkere kop koffie of thee

Uw wensen en onze mogelijkheden, we bespreken ze graag met u bij een lekkere kop koffie of thee. Persoonlijk contact is een van de kenmerken van zaken doen met Keukenexpert. Een luisterend oor levert vrijwel altijd een passende oplossing. Wij gaan daarom graag met u om de keukentafel om al uw wensten te vertalen naar een droomkeuken.

Altijd een scherpe prijs

Keukenexpert garandeert de beste prijs/kwaliteit garantie. Wij garanderen u scherpe prijzen en een uitstekende kwaliteit. Keukenexpert koopt namelijk alle keukens in via MHK; de grootste keukeninkooporganisatie (met meer dan 2.500 showrooms) van Europa. Naast de bekende merken leveren wij ook Abbiamo Keukens, deze komen uit de eigen fabriek van MHK; complete keukens voor een fijne prijs.

Persoonlijk en praktisch advies

Bij Keukenexpert werken we met een klein en hecht team van medewerkers. Onze grootste passie is keukens, onze kennis is het resultaat van jarenlange praktijkervaring. Bij Keukenexpert bent u dan ook aan het juiste adres voor het beste advies. Uw wens is onze specialiteit. Wij komen graag bij u thuis  – desnoods in de avonduren – om de situatie en uw wensen persoonlijk te bespreken en in te meten. Aan de hand van een gedetailleerde tekening vinden we voor elke wens en elk budget een passende oplossing en de ideale keuken.

Uitstekende service en ondersteuning

Een nieuwe keuken is een aardige investering, Keukenexpert biedt u de service en ondersteuning die ervoor zorgen dat u onbekommerd van uw aankoop kunt genieten. Bij Keukenexpert heeft u één aanspreekpunt. Uw eigen adviseur die u begeleidt van advies tot opleveren en u waar en wanneer nodig te woord staat over uw keuken. We laten niets aan het toeval over, daarom nemen we de tijd om na het opleveren alle functies van de keuken aan u te demonstreren. Wist u dat u bij Keukenexpert minimaal 5 jaar garantie heeft op de apparatuur, kasten en werkbladen? Wij verzorgen  ook alle installatietekeningen.

Montage door ons zelf

Uw droomkeuken is onze zorg! Wij verzorgen het inmeten van de keuken en voeren een nauwkeurige controle uit van de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden. Het aanpassen van leidingwerk, stucen en schilderen kunnen wij ook voor u verzorgen.

Verbonden met de regio

MHK Keukenexpert Hillegom is al meer dan 45 jaar gevestigd in Hillegom. We zijn trots op Hillegom en vinden het dan ook belangrijk betrokken te zijn bij de regio.